A február negyedikén elhunyt Horváth Péter (1926-2015) búcsúztatóját február 21-én 17 órai kezdettel tartják  meg gyászmise keretében a római katolikus templomban  - tájékoztatták a Bicskei Szót Péter bácsi tisztelői.  

         A tőle búcsúzó korábbi írás 

 Ebben a korábbi írásban a 2002-ben készült családfa alapján három dédunokáról szóltunk.

Azonban család nevében köszönetmondó telefonhívás érkezett, amiből az is kiderült, hogy nem három dédunokája van Klári néninek és Péter bácsinak, hanem háromszor három. Isten éltesse őket. Háromszor háromszor. A világ legkedvesebb "helyreigazítása" számomra, hogy valakinek nem három, hanem kilenc dédunokája van. 

"Kedves Antal!

Csatoltam a gyászjelentést.
A család nevében nagyon szépen köszönöm a megemlékezést édesapámról. 
Talán azzal egészíteném azt ki, hogy 9 dédunokája született, és remélhetően sok szeretettel gondolnak majd rá, ha a nekik készült családfát fogják a kezükben...
Köszönettel:
Horváth Zoltán"

 

 

horvath_peter_kristof.jpg

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása