Na nem nálunk, hanem Hódmezőváráshelyen. Így is lehet. 

A füvet, gallyat a rendes kukás napon kell kirakni a szemetesek mellé.

Április 8-tól 26 héten át, minden nap zöldhulladékos különjáratot indít az ASA Vásárhelyen a rendes szemétszállítást végző kocsi nyomában és útvonalán, tehát mindenkitől a kukaürítési napon viszik el a zöldhulladékot is, ám ezt ingyenesen - mondta el szerdán dr. Kovács Pál, az önkormányzat szakmai tanácsadója.

A zöldhulladékot nem tanácsos korábban kihelyezni, mert bírság lehet a vége, célszerű a kukákkal együtt kirakni. Átlátszó, vagy nem átlátszó, de nyitott műanyag zsákokat visznek el, melyben gally, nyesedék, fű, és virág lehet. A gallyat 50 centis darabokra vágva, bekévézve is elszállítják. Az ASA kimondottan szelektív hulladékra gyártott zsákjaiba viszont senki se tegyen zöldet, mert azt nem fogják elvinni. Mindezt jövőre már egy új szelektív és zöldhulladékos chipes rendszer váltja fel.

Kovács Pál még elmondta, az idei első lomtalanításra a május 4-ét követő héten kerül sor.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása