Bicske térségében közúti közlekedési baleset történt. Az 1-es számú főút forgalma rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban félpályán halad.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. április 28-án 12 óra 15 perkor az 1-es számú főút 34. kilométerszelvényében Bicske térségében.  Az elsődleges adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy személygépkocsi ütközött egymásnak. A balesetben a gépkocsi három utasa megsérült.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban félpályán halad. Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét! - emeli ki az FMRFK közleménye. 

A sérülteknek maradéktalan felépülést kívánunk. 

Fél kettőkor közölt rendőrségi hír:

Bicske térségében a forgalom ismét zavartalanul halad.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. április 28-án 12 óra 15 perkor az 1-es számú főút 34. kilométerszelvényében Bicske közelében.

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban félpályán haladt.

A rendőrök befejezték a baleseti helyszínelést.   Az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása