tobbmint10milliard.jpg

 

Ezt a több mint  10 milliárdos befektetést ígérte Tessely Zoltán - bejáró polgármestersége idején. Semmi sem lett belőle. Pedig az egész testülettel a választási kampány idején bejárták a területet. Mind a fennemlített funkcionárius, mind az ún. Bicskei Újság hitelességét jellemzi az alcímben 2014. áprilisában több száz tápszergyári munkahelyet ígérő közlés.     

A táblákat - amiről a címlapfotót Pálffy Balázs készítette -, június 30. közeledtével levették. (Erről már nem készített felvételt.) A zászlórudak - amire az említett felelős talán naponta felnéz -, üresen meredeznek. Június 30. lett volna az üzem átadási határideje. 

Pozitívum, hogy a területet körbekerítették valamint lapunk közlései után lekaszálták. 

 Tegnap reménykeltő módon azt lehetett látni, hogy egy munkagép betontörő kalapáccsal zúzza és teszi szállíthatóvá a terület felszínén maradt aszfalt- és betonburkolati maradványokat. Korábban új tábla is kikerült, amin egy öko-energiát hasznosító társaság neve szerepel.

A Bicskei Szó információja szerint sokkal kisebb jelentőségű ipari beruházás terveződik.  

E cégnév alapján utánanézve a céginformációs bázisban  a következőket találjuk:  az elsőrendűen orvosi eszközökkel foglalkozó céget idén február 25-én a  NAV Pest megyei igazgatóságának hátralékkezelési egysége végrehajtás alá vonta. A végrehajtás jelenleg is hatályos. A cég székhelye budai, egy bátonyterenyei területe mellett a HU-2060 Bicske külterület hrsz. 0171/2. birtokot is jegyzi, ami a bicskei menekülttáborral szembeni hely, a volt tápszergyári álom. 

Nem tudom, ki emlékszik Tessely Zoltán "Határozottan és őszintén" című ürességtől kongó választási lózungjára. Mára arra nem képesek, hogy néhány soros közleményben elmondják a népnek: szevasztok, ez van, sajnáljuk, tételesen ez történt, nem tehetünk róla, na jó, csak egy kicsit, legközelebb bölcsebbek leszünk, nem veszítjük hitünket és dolgozunk.      

 Mert 0 Ft+ÁFA/hó szaktanácsom szerint ez lenne a minimum, ha egy kisváros szórólapjának címlapján választáskor több száz munkahelyet ígértünk mélyen a "zemberek" szemébe nézve....  

A Bicskei Újság jól szerkesztettségét tovább növeli, hogy a szóban forgó nem bicskei funkciról nem is egy, hanem mindjárt kettő kép látható.

Mellkép.

Állókép.

Egy ülőkép tette volna harmadikként teljessé a címlapot...     

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása