... - - - ... ... - - - ... ...- - - ...  Vérre van szüksége egy önkéntes tűzoltónak. 

Bálint Attilának, a vértesboglári önkéntes tűzoltó egyesület parancsnokának betegsége miatt sürgősen vérre van szüksége, ezért a szeptember 6-ai műtétéhez célzott véradást kér a családja. Bálint Attila vércsoportja 0 RH negatív.

A véradásra a Székesfehérvári Területi Vérellátó Központban van lehetőség, Székesfehérváron, a Seregélyesi út 3. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 8.00 és 15.00 óra között, valamint pénteken 8.00 és 14.00 óra között, Bálint Attila nevére és a szeptember 6-ai műtétére való hivatkozással!

A véradók vigyék magukkal a személyazonosító igazolványukat, lakcímet igazoló és a TAJ számot tartalmazó hatósági igazolványukat - kéri a Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy
megyei katasztrófavédelmi szóvivő által jegyzett Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósági közlemény.

Mielőbbi gyógyulást, felépülést kívánunk a Bicskei Szó olvasói nevében.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.....na most akkor holnap még lehet adn i?............
Tudok adni. Kinél kell jelentkezni?
süti beállítások módosítása