Ezt a képet az Fb-n osztotta meg egy bicskei, aki az egyre jobban teljesítő Bicske egyik utcájában készítette a durva felvételt.  Az egyik kommentáló szerint ő is majd megfullad esténként, amikor hazaér. A másik hozzászóló szerint ott mindent elégetnek, ami belefér a kályhába.

Az lehet az egyedüli megoldás vagy részmegoldás saját egészségük érdekében, hogy bejelentést tesznek a például a képviselőt megkeresve, arra kérve: figyelmeztesse akár rendőrök bevonásával a polgárt, hogy törvénytelen, amit végez és mérje fel a képviselő, segíthet-e a város tűzifával. Mert nem kizárható, hogy az efféle "tüzelésnek" egyik oka a szegénység, a másik valamilyen egyéb zavar.   

Némi jogérzékkel könnyű belátni: a józan ész határain túl a környék lakóinak tulajdonhoz való jogát sérti ez a tevékenység, hiszen ha ez így marad, a teljes fűtési szezonban ki van zárva, hogy teli tüdővel levegőzzenek az udvaron, szellőztessenek egy félórát vagy gyerekeiket, unokáikat könnyű szívvel kiengedjék az utcára. 

Ugyanez igaz arra az Akácfa utcai  lakótelephez közeleső területre, ahol ipari méretekben kábelekről égetik a műanyagot télen-nyáron. Mindkét helyen fel kell lépnie a polgármesternek, a képviselőnek, a rendőrségnek a bicskeiek egészsége érdekében.   

A városvezetés és az országgyűlési képviselő minél előbb tegyen azért, hogy ezt a környezetre és egészségünkre ártalmas tevékenységet Bicskén sehol, senki ne engedhesse meg magának a továbbiakban.  

 

 

levagvafust.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása