Olvasónk, egy futó igen büszke testvére  írja, hogy van egy jó tippje egy jó cikkhez és küldd fotókat is.
nagymaros_petra_amanda.jpg
Tavasszal is nagyon szép a Dunakanyar, így áprilisban megrendezik az első félmaratont. Egy kivétellel minden bicskei kötődésű  versenyző 12 kilométert teljesített, ami tavaszi felkészülés  a félmaratonra. 
futamenhely.jpg
A versenyen indult Prockl Amanda állatvédő, Prockl Petra fodrász, Molnár Gigi Angéla hármasikrek anyukája, aki kisgyerekkora óta sportol, Czigány Beáta (Oroszlán Patika),dr. Tajthy Gábor állatorvos és dr. Kovács Attila gyermekorvos. Sajnos a két orvos sporttársól nincs még képünk, de ha megérkezik, azonnal látható lesz. 
nagymaros_foter.jpg
 
Komoly igénybevételt jelentő, felelősségteljes mindennapi munka és családi élet mellett futották le a félmaratont vagy az arra való készülést szuper eredménnyel - írja olvasónk. 
felmaraton-palya1.jpg
Amanda és Petra mellett a felső kép bal szélén Pásztorné Péczely Anita (Telki), ők a az Etyeki Kutyamenhely önkéntes közösségéből álltak rajthoz. 
gigibea.jpg
Dr. Tajthy Gábor állatorvos, maratoni futó Nagymaros, Fő tér rajt-céllal 21 kilométert futott, ami már valóságos félmaraton. Mintha a kedves olvasó a templomtól startolna Bicskéről bőven túlkocogna Csákváron....
csenge2.jpg
És közben egy másik nagyon kedves olvasó ezt írja: "A teljesség igénye nélkül még egy bicskei futót ajánlok figyelmedbe. 21 km félmaraton, Tálas Csenge 28 éves, közgazdász. Küldöm a fotót is."
csenge1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása