Kifejezetten értem, hogy mire vonatkozott az olvasói felvetés a Csabdi úti kaotikus helyzettel kapcsolatban. Azt azonban a fotók alapján is fenntarthatjuk, hogy ezen az útnak is nevezett szilárd burkolatú ösvényen a 90 km/h ne illessen szabály szerint mentőn, ügyeletes orvoson, rendőrön és tűzoltón kívül senkit. 
Bicske felől az aluljáró/autópálya előtt a 40-es tábla meg van fordítva, Bicske felől nem látható, vagyis nincs. Vele egy vonalban, az út másik felén van egy Feloldó tábla, amit Csabdi felől érkezve látsz. (innen látható a megfordult 40-es tábla is, ami azért érdekes, mert a Feloldó táblával egy vonalban van, csak az út bal oldalán, a KRESZ erre azt írja, hogy a táblát az út jobb oldalán kell elhelyezni, a bal oldalon meg lehet ismételni. de itt, így az ismétlés ellentmondó)

Csabdi felől érkezve van egy 60-as tábla, útszűkülettel, úton folyó munkák táblával (ezt oldaná fel az előbb említett feloldó tábla), de ennek a táblának a hatályát feloldja az autópályával párhuzamos út kereszteződése, korábban, mint a feloldó tábla.

"1- 2 hónapja nem csinálnak semmit ott. Szerintem azért is balesetveszélyes a helyzet mert a közelben lakók "kint felejtett "táblaként kezelik. És nem veszik figyelembe a 40-et 90-el mennek. Ha egyik pillanatról a másikra majd folytatják az útépítést, na akkor lesz baleset  Szerintem vissza kellett volna venni a sebesség korlátozó táblákat amíg nem folytatják a munkákat. Valaki ezt megelégelte gondolom és önhatalmúlag megoldotta.

Addig le kellett volna takarni a táblákat vagy átírni 60 vagy 70-es táblákra amíg üzemszünet van" - írja olvasónk.

 

csabdi_felol_1.jpg

 

csabdi_felol_a_legerdekesebb.jpg

 

a_varos_felol_1.jpg

 

a_varos_felol_2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása