Őri Eszter idejének legjobbját is javította és 5. helyezést ért volna el 50 méter mellúszásban B kategóriában (nem igazolt úszó), de sajnos egy nagyon kicsit rosszul sikerült startja miatt diszkvalifikálták, ami miatt kicsit szomorú volt, de mindannyiunkat vigasztalhat, hogy javította eddigi legjobbját ezen a távon. 

Őri Eszter - édesanyja Németh Zita --,  edzője  Agyagási Ákos testnevelés tanár,  aki egyébként nemrégiben a Vajda János Gimnáziumba igazolt át sporttanárnak a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolából.

Németh Lili 100 méter hátúszásban A kategóriában (igazolt úszó) a 8. helyezést hozta korcsoportjában egész Magyarországon! Németh Lili - édesanyja Goldsmann Judit - Törökbálinton edz évek óta, de bicskei edzője szintén évekig Agyagási Ákos volt.   

Mindkét bicskei tehetség a saját korcsoportja legkisebbjeként  versenyzett a magyar Diákolimpia országos döntőjében, ami teljesítményüket még inkább felértékeli. Gratulálunk!

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása