Mindenki, minden önmagát politikusnak nevező látja ezt, de valamiért nem fontosak Bicskén az alábbiak. Nem hiúsági kérdés. Elég szomorú.    Az Árpád utcai és a Kakas óvoda újjáéptése óta nem változott ezen a vonalon nálunk semmi, pedig "első a család" és rendesen röpködnek a 100 milliós vissza nem térítendő , pl. EU-s támogatások.

Ezt az olvasói megkeresést még csak nem is az onkörmányzat illetékes részlegéhez kell címezni. Nem is az intézményvezetőkhöz, mert nem tudnak megfelelő hatást gyakorolni a pénz józan elosztására. Az országgyűlési képviselőnek, a polgármesternek, az alpolgármesternek és minden helyi képviselőknek kell elküldeni, jelezvén, hogy a PR-hoz, a folyamatos fészbukozós selfie marketinghez képest egészen  méltatlan pl. a bicskei  benti óvoda állapota. 

 Mivel ez az ügy rólunk szól - a gyerekeinkről és az unokáinkról -, nyilvánossá teszi a Bicskei Szó, hogy mindenki kézhez kaphassa és ne lehessen nem észrevenni.  

"Kérem az élet- és balesetveszély elhárítását elvégezni szíveskedjenek a Bicske, József Attila utcai óvoda épületén. A csatolt képeken látható problémák csak külsőségek. A belső állapotokról nem készítettem fotókat, de szerintem mindenki tisztában van vele. Évek óta húzódik a felújítás. Az éves felújítási keretből semmi nem történik, soha. Abból a bizonyos dologból nem lehet várat építeni.
Kérem, amennyiben van lehetősége a felsővezetésre nyomást gyakorolni, nagyon megköszönném, illetve továbbítani az észrevételeket.
Az általam ismert problémák csak a felsorolás szintjén:
- volt a homlokzat omlás, (BÖT végig kopogtatta (a további omlásból következő baleset megelőzése érdekében - a szerk. )
- az udvar bejárati oszlop málása (életveszély, árajánlatot már kértek rá)
- udvar lépcsőfok csorbulás (balesetveszély)
- udvar lőszermentesítés, (nem tudom megtörténte, volt-e georadar?)
- udvar felületi állapotok (vízelvezetés megoldatlan és szabálytalan)
- nyílászárók rossz állapota,
- fűtési rendszer hiba (több napig fűtés nélkül voltak tavaly)
- mosdó állapotok (még jó hogy ebben nőnek fel a gyerekek, látják hogy nem fenékig tejfel az élet)
- konyha (nem tudom, hogy ÁNTSz hogyan adhat rá engedélyt, hogy itt bármilyen ételt is kitálaljanak)
- gazdasági bejárat
-épület vizesedés, dohos tornaterem
- szomszédos épület máló fala
-  a Spar felőli kapu szorulás,
- (...).
Ezek a feladatok szerintem meghaladják egy épület karbantartójának a képességeit, nem vele kell elvégeztetni 0 Ft ból a javításokat.

image0.jpeg

image9.jpeg

image7.jpeg

image6.jpeg

image4.jpeg

image3.jpeg

image2_1.jpeg

image12.jpeg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A tisztelt polgármesteri hivatal most fontosabb ügyekkel van terhelve.. a Bicskén sem létező járvány elleni terv vagy oltási terv nem léte... De a stadion világít este ha kell ha nem igaz másik húsz utca korimsötét de sebaj szittya hunokat ez nem érdekli, az ovit majd előveszi a tánctanár a migránsozo nénivel a választás elött elébb még fontos a hit és az arra elsibolt kB 400 milla....
süti beállítások módosítása