A városi kerékpárút hálózat fejlesztése folytatódik - írja a bicske.hu, ahol a nem kellően és nem idejében tájékoztatott lakosság kérdéseire - részben - most válaszolnak. 

"A Szent István út – Tatai út kereszteződésében a körforgalmú csomópont és a hozzá megépülő parkolók nyomvonalának kialakítása és a körforgalomhoz kapcsolódó közműkiváltások után a Kossuth utcában folytatódik a munkavégzés.

 A Kossuth utca 9. szám és a Kossuth utca - Rózsa utca útkereszteződés közötti szakasz jobb oldalán (páros oldalon) az útburkolat szélesítését és az érintett autóbusz megállóhelyek kiépítését végzi a kivitelező cég. Az út burkolatának megtámasztására a burkolat szélében süllyesztett szegélysor készül.
Az utca páratlan házszámú oldalán a fenti hosszúságban süllyesztett szegélysor épül az útburkolat szélének vonalában.

 

A terület kitáblázását követően a geodéták felmérik az utcát. A kitűzés után kezdődik a tényleges építési folyamat.

A kitáblázás várhatóan a jövő héten elkezdődik."

A közlemény nem teszi világossá, de értesülésünk szerint a DIGI épít "távközlési alépítményt" a Bogya Károly utcától  a Táncsics Mihály utcáig, át a vasút alatt. 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása