Moharos Leóval, az ETO FC labdarúgójával nem volt könnyű időpontot egyeztetni. Egy este hívtam 8 tájban. Még tanulószobán volt és engedélyt kért.

teri.jpg

 

Interjúhoz hívták meccs után. Erőnléti edzőjével állnak egymás mellett. "Remélem, látsz onnan fentről" - írta a megosztott kép alá édesanyjára gondolva 

Mindig nagyon büszke volt rá Németh Teri, most is az lenne. Tudom, hogy Leó szintén jól focizó húga és édesapja is nagyon büszke Leóra, de kezdeném a végén, aminek Teri nagyon örülne.
Arra a rossz kérdésemre, hogy kik a kedvenc edzői, kik a kedvenc sporttársai, Leó ezt a bölcs és határozott választ adta: 

"Edzőimmel szeretek együtt dolgozni, kivétel nincs. Csapattársaimmal nagyon jól kijövünk. Megvan a közös hang."

zadar.jpg

Zadari kupameccs előtt, kupameccs után. "Megvan a közös hang".

 

Ez egy okos, örömteli beszéd. Meg is mondtam Leónak, a Fehér Miklós Gimnázium végzős tanulójának, hogy kész karaktert hallok okos, határozott hangjában. Gyerek volt,  amikor utoljára beszéltünk.
Elmondja, a horvátországi kupameccsek mekkora boldogságot jelentettek számára.

5 meccsen 4 gólt szerzett Moharos Leó, akinek bicskei edzője Ágoston László volt a BTC-ben.
Meghívták játéka alapján a válogatott Utánpótlás 18-ba. A Vidi II-vel játszottak, ahol Leó a II. félidőben lépett pályára és gólszerzőként váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
"Jól szerepelek, 6 meccsen 5 gólt szereztem."
Az NB III-ban is többet játszik. Napi egy-két edzés jellemzi az élete mindennapi menetét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása