"Bicske alsón a MÁV a saját üzemi területén lévő funkciónélküli épületet bontotta el. Az épület állapota az elmúlt időszakban leromlott, veszélyessé vált, a környezetét sajnos illegális szemétlerakónak használták, a terület ebben a formában rontotta a vasútállomás környezetét. A helyszín helyreállítása érdekében végezte el a vasúttársaság a régi, használaton kívüli épület elbontását" - írja a Bicskei Szónak mai válaszában a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság.

 

November 29-én, a Bicske alsó vasúti épület bontásának megkezdésekor fordultunk kérdésünkkel először a MÁV-hoz.  Később fotókat is hoztunk a bontási területről. 

Mivel érdemi válasz egészen máig nem érkezett tizenkét nap után sem, ma már közérdekű adatigénylés keretében foglaltuk össze kérdéseinket  a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról alapján. 

A fenti válasz mintegy másfél órán belül meg is érkezett. Mivel azonban nem minden kérdésre adtak választ, ezért azt ismét feltettük. Miért nem volt előtte lakossági tájékoztatás? Tudta-e az önkormányzat? Terveznek-e a helyére építeni?  

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása