A képviselők október 25-en döntöttek róla, hogy építtetik az árkot a Kölcsey utcában. Dicséretes, bár nem teljesen megszokott télen ilyen jellegű munkát végezni, de a sok év ígérgetés után végre történik valami.

A honlapon elérhető jegyzőkönyv szerint képviselői kérdésre 55 napos határidő került  rögzítésre, ami kb. december végi befejezést feltételezett volna  a munkavégzés fizikai megkezdése alapján.  A döntésben említett támogatási forrás pályázati  felhívása szerint a penzügyi elszámolás határideje december vége. Szintén a honlapon december közepén megjelent egy felhívás, hogy várhatóan karácsonyig lesz lezárva az utca, ami érthető, rendben is lenne, ha legalább a gyalogos közlekedést biztosították volna valami provizórikus módon. Így már majd egy hónapja az utcából sok száz méteres kerülővel lehet eljutni a vonathoz, vonatról, amiről továbbra sem tudni, mikor lesz rendeződés, mert erről sem kommunikál a városháza. Ezt tetézte, amikor ma aTatai út közepére borítottak egy teherautónyi földet. Van ennek felelős vezetője a városházán, mit lehet tudni a kivitelezés menetéről?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása