Az új tábla hiányos, tartalma nem felel meg a valóságnak 

 

Olvasónk volt szíves jelezni, hogy Csap már lassan 10 éve Bicske testvértelepülése. Mégsem került fel a neve a most megújított protokoll táblákra.

Sem Bicske Kossuth utca felőli kapujában, sem a Tatai úton, sem a Kanizsai utcai bejáratnál nem látható a kárpátaljai község neve a hiányos felsorolásban.     

Altshausen (1995) Tusnádfürdő (2006) Réty (2013) Csap (2016) Bicske testvértelepülései.

Az illetékes a szokásos kampányjelszavakkal a Facebook-on posztolta a munkálatok tényét, de a balsors tépte kárpátaljai község nevének   hiányára nem adott magyarázatot. 

Nem fért fel? Nem valószínű.

 

Amikor ezt megrendelték, akkor Csap még nem volt testvértelepülés?

Ha így van, nem lehetett volna kiegészíteni a megrendelést 2016-tól napjainkig?

Miért nem tették meg?  

Mi akadályozta meg a magas grémiumot ebben a döntésben?

Mert most jól látszik, hogy nem látszik a háború sújtotta országban fekvő testvértelepülés neve.

Csap neve eddig sem volt fenn a táblákon. Pedig a hivatalos portálon ott van. A Wikipédia Bicske szócikkében sincs még ezen a napon. Az olasz Melegnano viszont máig ott van, ami valószínűleg ellaposodott, nem tartották a kapcsolatot, ezért az valójában megszűnhetett.

Most, amikor a városszéli táblákat felújították, úgy tűnik, hogy a város számos körültekintő vezetője közül senkinek nem jutott eszébe Kárpátalja. Szomorú.

Mindeközben "Bús düledékeiden, Husztnak romvára megállék;".

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása