A gödöllői Lipcsey ingatlaniroda 24 millió forintért ajánl 44 m2-es lakásokat a Budapest Gate szóra keresve. A rövid ismertető szerint az ingatlanok "nagy terasszal és csodás kilátással rendelkeznek a gyönyörűen gondozott környékre" - a csatolt fotóknál viszont egyelőre még csak a beruházás látványtervei próbálják meggyőzni az érdeklődőket.

Az ingatlanmenedzser.hu honlapon ugyanezen közvetítő 33 millió forintért 73 m2-es családi házakat is kínál, de a felhívás szerint lehetőség van saját igények szerint tervezett egyedi villák megrendelésére is.

A Grandcenter ingatlanközvetítő adatbázisában is találunk egy Budapest Gate ingatlant, itt azonban még nem közölnek pontos árakat.

A 280 ha-on épülő Budapest Gate golffalu összesen 300 különféle, 44 illetve és 200 m2 közötti lakást kínál majd, melyek átadása 2009-re várható. A beruházás szeptember 8-án nyílt napot tart, mely 11-17 óráig látogatható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása