A 12. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok 5-5 volt ekkor az eredmény. Erről az állásról nekünk sikerült továbblépni és 3 gólos előnyt szerezni. Ezt megtartva, sőt növelve zárult a félidő, 14-10. A pihenőt követve a csapat ott folytatta ahol abbahagyta. Az ellenfél erejét folyamatosan felőrölve egyre nőtt a különbség. A védőjátékunk összeállt és abból lendületes támadásokat vezetve rendre eredményesek voltunk. A jó teljesítményhez kapusunk is hozzátette a magáét, mindkét játékrészben 40% fölött védett.

A végeredmény 32-22 lett. Dicséret illeti a lányokat, akik igazi csapatként tudtak felülkerekedni egy rutinos csapat ellen. Akik a mérkőzésre kilátogattak minden bizonnyal egy jó, hajtós mérkőzést láttak. Jellemző a sportszerű mérkőzésre, hogy a 60 perc folyamán nem volt egyik csapatból sem kiállítás.

Gólszerzők: Juhász K. 6 (1), Balogh A .6, Pordán A. 6 (2), Schreighart Á. 6, Mészáros B. 3, Klébert E. 3, Lődi D. 2
Hetesek : 5/3 8/4
Sárgalapos figyelmeztetés 2-2.

Következő mérkőzés: szeptember 23. 10.30 órakor Abán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása