A Iskola után a Báder Fogadóba indulunk 3/4 6-kor, ahol beszélgetős, táncos, vacsorás, szép és nyugodt esténk lesz. A belépő ezer forint, amely alapítványi bevétel lesz és minden diák a saját számláját nevelgeti.

Minden hajdani diák, legyen nappalis vagy levelezős, tudja meg, hogy a találkozó gondolatáért és szervezéséért Varga Magdolna tanárnőnek tartozunk köszönettel. Az 1988-ban érettségizett évfolyamoknak gratuláció a szerencsés egybeesésért, hiszen 20 éve éerettségiztek, a hírsorok írója azt kéri, hogy minden 1989-ben érettségizett drágalátos és kedves évfolyamtársa és mind a három felettünk és mindhárom alattunk végzett kedves iskolatárs gondolja végig és továbbítsa egykori Vajdás környezetében ezt a "Hallottad?" kezdetű hírt, akár az online társasági oldalon, telefonon, vagy postán. Minden Vajdást szeretettel vár a Gimi. A 89-esek, 90-esek, 91-esek stb. számára ez a buli lehet a 20 éves előtalálkozó, a korábban érettségizetteknek pedig az utótalálkozó. Mert van olyan, aminek kedveljük az ismétlését. Olyankor megáll egy pillanatra ez a gyorsuló idő és a küszöbön kívül maradva pihen, (hogy aztán tovább rohanjon megint). "Ilyen a világ".

Izing Antal

Varga Magdolna tanárnő elérhetősége: 350 098
A Gimi telefonja: 350 799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása