Még sosem sikerült őket megvernünk. A mérkőzésre vasárnap délután került sor a szári csarnokban. Kicsit hiányosan álltunk fel, hisz Mészáros Bogi csak hétfőn állt edzésbe. A kapus poszton is változás történt, Szalontay Adrienn elhagyta csapatunkat, és visszatért régi hálóőrűnk Bolba Katalin. Ezúton kívánunk neki sikeres évadot!

Az edző mérkőzés 3x20 percig tartott. A teljesítményünk hullámzó volt, hisz volt mikor az ellenfél jelentős előnyre tett szert. A pozitívum az, hogy 6-7 gólos hátrányból sikerült szorossá tenni a mérkőzést. Előjöttek a hibák. A támadójátékunk szorul még csiszolásra, hisz volt amikor nehezen ment a góllövés. Kevesebb technikai hibával kell játszanunk, mert az eladott labdákból rendszeresen lefutottak minket.

A védekezésünk elég jól összeállt. A 4:2, és az emberfogást alkalmaztuk a mérkőzés folyamán.

Góllővöink: Schreighart Ágnes 6(3), Pordán Adrienn 6, Lődi Dalma 4, Balogh Katalin 2, Juhász Krisztina 1, Balogh Anita 1
Kiállítás: 2 ill. 2

Ezúton szeretnénk még hirdetni, hogy újabb edzőmeccsre kerül sor március 14-én, 18 órakor a Szári Sportcsarnokban. Csapatunk Lovasberény együttesét fogadja! Hajrá lányok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása