Igazán edzőmérkőzés volt, hisz mindkét együttes nyitott volt az ellenfél kérésével szemben. Ezek a kérések a védekezés formájára vonatkoztak, hogy az eddig gyakorolt figurák mennyire állják meg a helyüket. Az ilyen jellegű meccsek alkalmasak az új dolgok kipróbálására.

Nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk 3x20 percben. Az ellenfél sok technikai hibát vétett ebből meglógtunk 5-6 góllal. A védekezésünk ezen a meccsen is jól ment, kezd összeállni. A mi hibáinkat is kegyetlenül büntette az ellenfél és eladott labdáinkból szerzett gólokat. Összességében a vége 27-25 lett csapatunk javára. Dicséretes volt csapatunk játéka. Minden poszton felszabadult, jó teljesítményt láthattunk! Csak így tovább! Hajrá lányok! Hajrá BTC!

Következő edzőmérkőzés:

Bicskei TC - Lovasberény, 2008. március 21., 18:30, Szár Sportcsarnok. Mindenkit szeretettel várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása