Bartha Péter kirobbanó formában van. A bicskei csatár élete legeredményesebb fél szezonján van túl, 17 gólt szerzett 14 mérkőzésen, s nem csak a házi, de a megyei góllövőlistát is toronymagasan vezeti.

- Ilyen átlagom még valóban nem volt, de az az igazság, hogy tavaly csak egy góllal szereztem kevesebbet, ám tavasszal korántsem voltam már ilyen eredményes - mondta Bartha. - Jövőre jó lenne ezen változtatni, mert már unalmas a második, hamadik helyezés. Persze ehhez egy jó csapat is kell, ami azt gondolom adott, de rajtam sem fog múlni...

Valóban, masszív és nagyon eredményes csapat áll Bartha mögött, hiszen a 45 gólos Bicske a Sárszentmihály (47) után a második legtöbb gólt szerezte, ráadásul összesen két vereséget szenvedtek, az egyiket a már-már mumus kategóriába sorolható Alba Regiától, a másikat pedig Polgárdin.

- Alba-fóbiáról azért nem beszélhetünk. A bajnokin emberhátrányban futballoztunk - pedig nagyon jó felkészülés után érkeztünk -, de a fehérváriak vannak olyan jók, hogy ellenük ezt nem tudtuk kompenzálni. Sajnos a Magyar Kupában el kell ismerni, jobbak voltak, ott motivációs gondokkal küszködtünk. Egyébként egyben van a bicskei csapat. A szezon közben távozó Gulyás és Dupai utáni űrt sikerült fiatalokkal betöltenünk, akik úgy vélem, tökéletesen helytálltak. Persze az menet közben kiderült, hogy azért vannak hiányposztjaink, vagy olyan csapatrészek, ahonnan ha kiesik valaki, nem tudjuk pótolni. Bár nem én vagyok az autentikus személy ez ügyben, de a védelembe várható erősítés. Nincs ugyan konkrét célunk, de tavasszal minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása