A mérkőzés ennek megfelelően kezdődött, sok volt az adok kapok. Az első félidőben inkább kaptunk. Nem tudtunk meglépni az első félidő folyamán 10-10 volt a félidőben. A második félidőben aztán felvettük a kesztyűt, és hasonló stílusban kezdtünk játszani mi is. Az eredménye meg is lett hamar, jó néhány gólos vezetésre tettünk szert. Nem ismertünk vesztett labdát, támadást. Foggal, körömmel harcoltunk. Akartuk a győzelmet, és győztünk. A második félidőre kijött a két csapat között tudás különbség. Ennek bizonyítéka, hogy 8 gólos győzelemmel zártuk az utolsó fordulót. A végeredmény 20-28 lett.

A szokásos statisztika elmarad, hisz a jegyzőkönyvvezetők sem álltak a helyzet magaslatán. Felébe, harmadába vezetett jegyzőkönyv nélkül pedig nem lehet korrekt tájékoztatást adni.

A dobott góloktól függetlenül csapatunk minden tagjának kijár a maximális elismerés a mutatott játék alapján. Volt olyan, aki most talált magára és fergeteges gólparádét produkált, ő Juhász Kriszta volt. Erika hozta a kötelezőt, Adri jól irányított, Kata harcolt és küzdött beállóban, Enikő védekezésben parádézott, Bogi megoldotta a feladatát, Dalma harcias volt és gólokat is vágott, Anita védekezett, támadott, és 2+2 percet pihent, kapus Adri pedig a kapuban próbált helytállni. Mindenki bizonyított, és jól játszott.

Igazi csapat játék volt. Most a jól megérdemelt pihenő következik.

A mérkőzést követően egy őszi csapatzáró bulival kedveskedett nekünk Balogh István, akinek ezúton is köszönjük szépen. Igazán jó hangulatú estén vettünk részt, játékosok szurkolók egyaránt.

Köszönet illeti az egész őszi szezonban mellettünk kiálló, nekünk szurkolókat is, akik akkor is buzdították csapatunkat, amikor nem ment annyira a szekér. Köszönet érte!

Tavasszal újult erővel igyekszünk meghálálni a sok-sok szeretetet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása