A két sorral felálló vendégek ellen, egy kicsit "kusza" összeállításban kezdtünk, de edzőmeccsről lévén szó, itt érdemes a különböző posztokat cserélgetni.

Sajnos az influenza és a sérülések többszörösen is tizedelték csapatunkat, így új szerzeményeink egyike sem tudott játszani, Pordán Adrienn még mindig sérült, Balogh Anita lábadozik a műtétje után, így a Szalontai-Mészáros-Juhász-Őri-Balogh-Lődi-Klébert kezdőcsapattal, egy cserével a visszatérő Schreighart Ágival kezdük a koránt sem könnyűnek ígérkező mérkőzést.

Hajtós, meccs volt, amit a dobott gólok száma is igazolt, 70 találat esett a találkozón, ami 60 perc játék alatt sokat mondó szám. Viszonylag kevés technikai hibával játszott a csapat. Ennek azért is volt jelentősége,mert a felkészülés ezen fázisában labdával még nem igen találkoztak a lányok. A kérdés az volt, hogy fiatalokból álló ellenféllel szemben fizikálisan hogyan bírjuk. Nos, az eredmény és a pályán mutatott játék képe nagyon bíztató, hisz méltó ellenfelei voltunk a mezőszilasi ifjú titánoknak. A 3x20 perc játékidő alatt végig szoros volt az eredmény, egyszer mi, egyszer ellenfelünk vezetett 2-3 góllal és az, hogy a végjátékban 3-ról tudtunk fordítani, minden képpen dícséretes, mert az egy hónapos kőkemény edzésnek meg van eredménye. Nem tudtak a Megyei szinthez igen-igen gyors fiatalok felőrölni minket. Tartás, akarat, győzni akarás! Ez jellemezte az utolsó 20 percet, s végül tartalékosan is kiharcoltuk a győzelmet. Ilyen megtépázott létszám mellett kényszerűségből, de mindenkinek minden poszton kellett bizonyatania, s az univerzalitásból, mindenki jelesre vizsgázott.

A végeredmény: Bicskei TC-Mezőszilas  36-34

Rehák Zsoltné-vezetőedző: Gratulálok a lányoknak, mert úgy érzem a maximumot adták ki magukból. Nagyon gyors, és képzett ellenfelünket akaratunkkal, és rutinunkkal sikerült legyőzni!

Egy örömteli hír a szép végeredmény mellé: 2009.02.01-től a lányok felfrissülését és a hidratációt a LÁSZLÓ SZÓDA biztosítja, így nem kell attól tartani, hogy kittikad a csapat! Köszönjük a felajánlást!

Forrás: bicskeitc.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása