A Bicskei Jobbik első fóruma

2009.03.09. 17:29

Rihó Krisztián elnök többek között arra utal a közleményben, hogy 120 bicskei és Bicske környéki volt kíváncsi a Bicskei Jobbik fórumára. A rendezvény sikeréért köszönetet mondanak a Petőfi Művelődési Központ dolgozóinak, akik magas szakmai színvonalon végezték munkájukat. Köszönik a Szuperinfó szerkesztőinek és Dancsi Gyula BKTV főszerkesztő munkáját, a szép számban megjelent bicskei lakosnak pedig azt, hogy megtisztelték a rendezvényt. Ők az elnök szerint rácáfoltak azokra a hangokra melyek az érdektelenséget és politikai apátiát jósoltak.

Országosan is kiemelkedő volt a részvétel a közlemény szerint. Balczó Zoltán alelnök szólt az EP választásokról, amelyen a Jobbik listavezetője Morvai Krisztina büntetőjogász, egyetemi docens. Balczó a földtörvényről is beszélt, miszerint magyar földet csakis magyar állampolgár vehessen, Magyarország jelenlegi állapotát pedig így jellemezte: mi magyarok úgy élünk saját hazánkban, mint a palesztinok saját hazájukban.

- Érezzük az emberek felénk áradó bizalmát és igyekszünk e bizalomnak legjobb tudásunk szerint megfelelni  és ezúton ígérjük, hogy a következő rendezvényünket megpróbáljuk még színesebbé, gazdagabbá tenni - mondta a Bicskei Jobbik elnöke.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása