Rendőrségi felhívás

2009.03.18. 17:13

2009. március 18-án a kora reggeli órákban súlyos bűncselekmény történt Bicskén. A CBA áruház mögötti parkolót és a Szent István utat összekötő úgynevezett kis közben egy hölgyet a férfi elkövető megütött, majd kék színű, angol nyelvű felirattal ellátott táskáját, amelyen egy tengerpartot ábrázoló kép is látható, eltulajdonította. A táskában több százezer Ft készpénz volt.

Az elkövetéssel gyanúsítható férfiról több kamera is képeket készített. Ezek elemzése folyamatban van.

A rendőrség kéri, hogy azon személyek, akik a mai napon, vagy általában és rendszerint 07.40 és 08.10 közötti időben ezen az útvonalon, illetőleg a kis-köz - CBA parkoló - iskolai focipálya - Kisfaludy u - Tatai útirányába közlekednek jelentkezzenek a rendőrkapitányságon. Várjuk azok jelentkezését is, akik a kérdéses időpontban a Szent István úti műszaki bolt környékén tartózkodtak.

Bicske, 2009. március 18.
Bicskei Rendőrkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása