Az indoklásban többek között az áll, hogy a búcsú megnehezítené a Polgármesteri Hivatalba való bejárást, valamint a Petőfi Művelődési Központban működő szavazókör munkáját.

A búcsú megrendezésének lehetőségét és annak bevételeit hagyományosan a nehéz anyagi körülmények közé került Bicskei TC birtokolja. A sportklub tagjainak önkéntes munkájával és összefogásával - a búcsút szervező ténykedéssel - önálló bevételt szerezhetnének a BTC-nek. A bicskei búcsú nem megtartásának tehát a Bicskei TC lenne a legnagyobb veszetese a rendszeres búcsúba járó családok mellett. Tudomásunk szerint Bicske főterét pótló helyszín nem szerepel az okmányokban és olyan helyszínt nem is nagyon lehetne találni, ami jobb mint a főtér, amiért ne kellene a BTC-nek fizetnie és ahol ugyanolyan nagy forgalom lenne, mint Bicske főterén.

Egyes elgondolkodtató vélemények szerint inkább az EP-választást kellene egy héttel később megtartani, mintsem a hagyományos bicskei búcsút ugráltatni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása