Faág zuhant az autókra

2009.06.18. 19:15

A szélcsendesnek mondható időben hatalmas reccsenéssel zuhant le a látszólag épp japánakác egyik oldalsó ága az alattuk parkoló járművekre. Az egyiknek pont a tetejére esett, alaposan benyomva, összetörve azt. A másik, mellette álló kocsi oldala tört össze. A helyszínre érkező rendőrök fényképeket és jegyzőkönyvet készítettek az eseményről, illetve a keletkezett kárról. Délután a tűzoltók levágták a fa veszélyesnek ítélt ágait.

Számos ilyen fajta fa található a Kossuth téren, melyek közül soknak láthatóan elszáradt, elhalt ágai bármikor hasonló vagy ennél súlyosabb helyzetet teremthetnek. Még belegondolni is rossz, mi lett volna, ha az ominózus fa alatt éppen egy óvodáscsoport halad el. Talán ideje lenne a közterületen lévő fák szakember általi vizsgálata és véleményének megfelelő karbantartása, mielőtt tényleg tragédia történik.

Forrás: bktvweb - D.Gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása