Nem fizet a golfberuházó

2010.04.03. 19:57

A város pénzügyi helyzetét érintő kérdésre kért választ csütörtökön Hetlinger Zoltán képviselő, akinek  információi szerint  korábban zárolták a hivatal számláit, amely a Budapest Gate meg nem érkezett támogatásának köszönhető. A polgármester elmondta: valóban voltak pénzügyi gondok, amelyeket ideiglenesen megoldottak ugyan, ám a golfpálya beruházó 100 millió forintos támogatására továbbra is várnak. A befektető eltűnt, a város pedig nem tudja felvenni vele a kapcsolatot. A fejlesztéshez szükséges döntéseket . hangsúlyozta a polgármester - ennek ellenére meghozták, ők nem akadályozták az engedélyezési folyamatokat.

A  testületi ülésen emellett elfogadták a város bűnügyi helyzetének beszámolóját is, amelyből  többek közt kiderül: az M1-es autópálya továbbra is kényes pont, ezen a szakaszon ugyanis nőtt a személyi sérüléses balesetek száma a tavalyi esztendőben. A beiratkozás időpontjáról is határoztak: a Csokonai Általános Iskolába április 12-e és 14-e között, a Kakas és Szivárvány Óvodába pedig május 3-án és 4-én lehet jelentkezni.

fmh

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása