A Bakonycsernye elleni mérkőzéshez hasonlóan az első félidőben még tartotta magát az ellenfél, s az első 45 percet csupán egygólos előnnyel zárta csapatunk. A második félidőben azonban megtört a jég, s végül lap nélkül, összesen két cserével (ellenben a bakonycsernyeiek két sárga lapjával illetve öt cseréjével), határozott játékkal 7-0-ra győzte le a lovasberényi csapatot.

A bicskei csapat kapitány nyilatkozata a mérkőzés után: "Ezt megnyertük!"

A Lovasberény csapatának kapusa, Paubics Gábor a bicskeifik.eoldal.hu-n keresztül is szeretne gratulálni a BTC csapatának, s további sok sikert kíván nekik az élvonalbeli szerepléshez. Szívesen látna egy ilyen tisztességesen, határozottan játszó csapatot akár az első helyen is.

Saját csapatáról a lovasberényi kapus annyi említést tett, hogy egy jobb csapat ellen játszottak, de egy szépítő becsületgól azért bőven belefért volna 90 percbe.

Bicskei TC U16 - Bakonycsernye U16 7:0

bicskeifik.eoldal.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása