Tisztelt Bicske.info szerkesztősége!

Örömmel fogadtuk a június 17-ei elektronikus levelüket. Jóleső érzés, hogy munkatársaink munkájával kapcsolatban pozitív visszajelzést kaphattunk, és olvasójuk visszakapta a vonaton fönn felejtett fényképezőgépét. Nagyon kellemes érzés volt olvasni az észrevételt a tekintetben, hogy vannak utasaink, akik látják és tapasztalják munkatársaink igyekezetét, az utasbarát magatartáson túlmenő becsületes munkavégzését. Az észrevételt természetesen továbbítottuk az érintett munkatársaink szolgálati vezetőjének. (...)

Üdvözlettel:
Csintalan Zsuzsanna
ügyfélszolgálati szakelőadó
MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.
Ügyfélszolgálat

A  tragédiák megelőzése érdekében Bicske alsó szalagkorlátja ügyében megjelent nyílt levelet fogalmazó mentősök, tűzoltók és bicskei lakosok leírását ismét elküldjük a MÁV-hoz. Hátha történik valami érdemleges. Mert bizony érdemi válasz 2009. januárja óta még nem érkezett sehonnan. Tessely Zoltán polgármester küldött köszönőlevelet. Címzettjeink voltak még a bicskei képviselők, a MÁV egyik igazgatója, az akkori közlekedési miniszter.  A polgármester tárgyalt ebben az ügyben Budapesten. Azóta nincs hír. Ha mégis van valami újság, azt szívesen tesszük közzé.  Bízunk benne, hogy az őszi választások előtt nagyobb tétje lehet e probléma megoldásának is. Mint annyi másnak. Szalagkorlát sínek között egy vasúti megállóhelyen? Fábry dizájn-centerbe illő... A bujkálás pedig megy a korlát alatt, mintha muszáj volna. A vonatok tépnek. A mécsesek égnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása