Dr. Varga Ferenc vagyok, 30 éve élek Bicskén családommal.

Az elmúlt 30 évben igazi lokálpatriótává váltam. Tevékenységem már nyomot hagyott a városban: Rendőrkapitányság és a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság épülete, a BÖT szervezetének létrehozása, működése, az önkéntes mozgalom erősítése. Megyei és országos szervezetekben végeztem munkát, különböző tisztséget töltöttem be. Részt vettem a bűnmegelőzési munkában, a kábítószer elleni harcban. Nyolc éve önkormányzati képviselőként is tevékenykedek a város fejlődése és a lakosság érdekében.

A hatékony eredményes munkához nyugalom, bizalom szükséges. Biztosítsuk a Hivatal és az intézmények nyugodt munkahelyi légkörét, a létbiztonságot, csak így lehet a városért, a polgárokért tenni, dolgozni.

Célom: Szántó János által kialakított várospolitika – ahol nincs helye pártcsatározásoknak -, elkezdett városfejlesztés továbbvitele!

Számomra fontos megtartani a város fizetőképességét, a működés finanszírozását, egy gazdaságosan, hatékonyan működő város létrehozása. Igényes városi közterületek kialakítása.

Szükségesnek tartom folytatni a megkezdett fejlesztéseket, mint például utak, járdák, bölcsőde, gondoskodni ezek folyamatos karbantartásáról. Megoldani a város csapadékvíz elvezetését. Ezek elérésének érdekében kiemelt figyelmet fordítva a pályázatokra.

Szeretném más alapokra helyezni a város hulladékgyűjtését, s ennek kivitelezéséhez új forrásokat előteremteni.

Stabil, fenntartható közbiztonság, térfigyelők telepítése, rendőrség, tűzoltóság, polgárőrség, mentőszolgálat kiszámítható támogatása.

Együttműködés a civil és sport szervezetekkel, tervezhető támogatás részükre.

Korrekt, hatékony tájékoztatás érdekében havilap indítása, bicskei tévé korrekt működése.

Csatlakozás a munkahely teremtő programokhoz, új lehetőségek felkutatása, megvalósítása, szociális szövetkezetek szervezése.

Együttműködő polgármestert. Kevesebb szabályt a polgárokkal való együttműködésben, nyitott hivatalt, több érdemi munkát!

ÉLHETŐ BICSKÉT! - BESZÉLJÜNK RÓLA!

Dr. Varga Ferenc
Bicske polgármesterjelöltje

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása