A parttól 100 méterre épül a ház, ahol legalább 20 gyermek elfér majd, de János elmondta, hogy munkatársaival továbbra is nyitni szeretnének Bicske városa felé. Azaz előzetes egyeztetés alapján bármilyen civil szervezetet szívesen fogadnak rezsiköltség fejében, ha elkészülnek a munkával. Ezt úgy kell érteni, mondotta Vásárhelyi úr, hogy szívesen látják példának okáért a nyugdjías klubot,  cukorklubot, a kertbarátokat, sportklubokat és aki még jelentkezik. 
A nagy kőműves munka ősszel kezdődik. Sáska kőműves mester, a bicskei motorosok közül sokan segítenek társadalmi munkában, Vaczula Zoltánné Szabó Tünde is mellettük van. János elmondta, hogy szívesen fogad mindenféle segítséget a munkához. A munkáskezű emberek utaztatását, szállását, enni-innivalóját természetesen biztosítják.
A bicske.info címére eljuttatott például visszahívást kérő üzeneteket - örömmel továbbítjuk Vásárhelyi János igazgató úr részére.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása