Rendőrségi felhívás

2010.10.28. 09:15

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megszokottnál még körültekintőbben vezessenek, közlekedő társaikra legyenek tekintettel, és a szabályokat betartva, óvatosan közlekedjenek!

· A temetők környékén az aktuális forgalmi rendet és az ott forgalmat irányító rendőrök, polgárőrök utasításait maradéktalanul tartsák be, hiszen ők az Önök érdekében végzik munkájukat!

· Kérjük, hogy gyalogosan közlekedve is tartsák be az Önökre vonatkozó szabályokat, az autósok haladását ne akadályozzák!

· Lehetőség szerint használják a tömegközlekedési eszközöket, amennyiben gépkocsival érkeznek a temetőkhöz, a parkoláskor legyenek körültekintőek!

· Az autóban látható helyen értéket ne hagyjanak, az összes ablakot húzzák fel, az ajtókat pedig zárják be!

A temetőkben közlekedve is legyenek körültekintőek, óvatosak, értékeiket, táskáikat ne hagyják őrizetlenül, ne tegyék le a sírokra, vagy azok mellé, mert ez könnyen szemet szúrhat a bűnelkövetőknek!

Meghitt és békés emlékezést kívánunk!

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása