A bicske.info értesülése szerint az ún. PPP-konstrukcióban működő létesítmény üzemeltetője huzamossabb ideje nem kapja meg azt az összeget az államtól, ami szerződés szerint járna.

Bicske jelenlegi gazdasági helyzetében többet nem tud nyújtani.

Ha tehát nem kapja meg az üzemeltető az állami tartozást, akkor december 1-től bezárhat az uszoda.

A városházán komoly munka folyik azért, hogy a legjobb megoldást megtalálják.Bicske lakossága évtizedeken keresztül várta a létesítmény megépülését. A város és a kistérség iskolásai rendszeres vendégei a tanuszodának. 

A bicske.info ma 9 óra 45 perc tájban telefonon kért tájékozatást Tessely Zoltán polgármestertől. Őt nem értük el, de munkatársai átadják  a bicske.info kérdéseit és  a kolléga elérhetőségét a városvezetőnek. Hivatalos közlemény kiadását javasoltuk, mert azzal úgy lehet kommunikálni a problémát, ahogy szeretnék, ahogy a megoldás érdekében a legjobb.

A bicskei uszoda jó hely.

Ezért a bicske.info minden olvasója bízik abban, hogy megoldást talál Bicske vezetése és megvalósul a tanuszoda decemberi programja is.

Fotó: Izing Máté

(ia)


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása