A nyúl állhatatos, kreatív, nagyvonalú és nyitott állat. Legalábbis a kínaiak szerint.

A 20http://bicske.blog.hu/media/image/201102/1http://bicske.blog.hu/media/image/201102/1-es év a holdnaptár szerint a nyúlé, így néhány bicskei úgy gondolta, hogy megpróbál nyitott és kreatív lenni, s úgy segíteni gyerekeken, ahogy eddig a városban még nem történt.

A bicskei Baba-Vár Bölcsőde és a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon alapítványainak javára március 26-án délután 3 órától a kastélyban kínai napot szerveznek. A délutáni programok családiasak. Fotókiállítás nyílik Kínában járt, magyar ösztöndíjasok képeiből, amely mellé társul egy apró tárlat is: a távol-keleti országban járt bicskeiek hazahozott emléktárgyai kerülnek szemlére. Az impozáns bálteremben a gyerekek megtanulhatnak szerencsecsomót kötni, színes papírmasékat kivágni. Kínai mesékkel ismerkedhetnek, kínai gyökerű harcművészetekkel találkozhatnak, így kung-fu bemutató is vár rájuk. A kínai újév körüli felhajtást sárkány- vagy más nevén oroszlán-tánc idézi fel. A felnőttek mindeközben a kínai orvoslást tapasztalhatják meg testközelből az ide érkező kínai gyógyászok segítségével.

A délutáni programot követően este, Zhang Yu operaénekesnő ad jótékonysági koncertet. A világzenei irányzatot képviselő Symphonica hzenekarral is koncertező művész kínai és magyar dalokat vegyesen ad elő.

A nyúl nem utolsó sorban – és nem kizárólag a kínaiak szerint - még ehető is, így apró finomságokkal, teával is várják a szervezők az érdeklődő gyerekeket, felnőtteket.

Családok (2 felnőtt+2 gyerek) http://bicske.blog.hu/media/image/201102/1200 forinttal támogatják a Bicskei Bölcsiért létrejött rendezvényt, amikor eljönnek a kastélyba.

http://bicske.blog.hu/media/image/201102/14 év fölötti gyerekek 500 forinttal

http://bicske.blog.hu/media/image/201102/14 év alatti gyerek: 300 forint

Az esti koncerttámogatás: http://bicske.blog.hu/media/image/201102/1500 forint/fő

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása