Borgos Anna – Szilágyi Judit Nőírók és írónők – Irodalmi és női szerepek a Nyugatban (NORAN Könyvesház 2011) című művének Hess András teremben tartott bemutatójára érkeztünk Budára  baráti meghívóval.

Néhány perccel korábban a Bicskén élő Kis Balázs „A SZAK Kiadó szótára - angol-magyar informatikai fordítói szótár Online szótárral című szép kiállású művével találkoztunk az élettől, érdeklődéstől pezsgeni kezdő Millenárison. Egész pontosan a könyvesházak utcái között bóklászva jó bicskeiként örömmel köszöntöttük a szomszéd utcában nevelkedett szerző édesanyját, aki a szerző munkatársaként kiadójuk könyvespultja mögött ténykedett éppen.

A munka Kis Ádám szerkesztése, a SZAK Kiadó Nyelvinfo sorozatának 4. kötete. 27 ezer angol nyelvű szócikk magyar jelentését tartalmazza, amit informatikai szakszöveget fordítók, tanulók, érdeklődők egyaránt jól használhatnak. A kemény kötésű mű, 637 oldalas, 27 ezer szócikket tartalmaz, ára bruttó 8000 Ft. Az érdeklődők a SZAK Kiadó jóvoltából a Nagy Károly Városi Könyvtárban is megtalálhatják.

Olyan munka lehet belőle, ami könnyen kivívhatja magának a „mindig íróasztalunkon, de legalábbis közelében tartott könyv” státuszát.

A mű a SZAK Kiadó 66 korábbi kiadványának szójegyzékéből készült. A kötet anyaga weben is elérhető a www.szak.hu/szotar címen.

(ia)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása