Pár hete egy szombat éjjel a Kisfaludy utca több kertjében idegenek grasszáltak.

- Többek között a mi kertünkben is – mondja a fiatal anyuka. - Éjjel hallottuk a kavicson a lépteket, férjem kiment, körülnézett, de senkit sem látott.

Hajnali fél négykor kiabálást, üvöltözést hallottak a kertjükből. Reggel a talajon lábnyomokat is láttak.

Egy malom közelében fekvő ház nagykapuját ismeretlenek kifeszítették a napokban, de a háziak megriasztották őket és elmenekültek.

Egy városközpontban fekvő utcában, a megébredő gazda felesége az konyhából az udvarra pillantott, ahol tévékészüléket látott a talajon. Meglepetten kérdezte férjét:

- Hát ez hogy került ide? Kié ez?

Bejelentést tettek a rendőrségen, akik helyszíneltek.

Az csak később és véletlenül derült ki az udvarán tévét találó család számára, hogy második szomszédjukba éjjel betörtek és elvitték a készüléket. Olyan nehéznek bizonyult, hogy menekülés közben letették a betörők náluk.

A kertvárosban sorozatos betörésekről beszélnek. Egy elkövető suhancot például meg is kergettek, de a kertek kerítésein olyan erővel tudott átmászni, átugorni, hogy nem sikerült elfogása az álmukból riasztott bicskei polgároknak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása