Lerobbant egy mentőhelikopter a 8111-es számú úton Tabajd és Vál között miután ellátott egy fejsérült gyereket és fel akart szállni.

A Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére 12 óra 25 perckor érkezett jelzés egy kerékpáros balesettel kapcsolatban.

Mint az elsődleges adatok alapján kiderült, a 8111-es úton közlekedett Tabajd felől Vál irányába egy 15 éves fiú kerékpárjával. Eddig tisztázatlan körülmények között a 13-as km szelvényben a kerékpár megcsúszott, a fiú leesett róla, és beverte a fejét, elvesztette az eszméletét. Budapestről mentőhelikopter érkezett hozzá a helyszínre.

A mentősöknek ott a helyszínen sikerült ellátni a fiút, akiről kiderült, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, elszállítani nem kellett a helyszínről.

A fiú ellátását követően a mentőhelikopter – ami az úton landolt – szeretett volna felszállni, azonban ez nem sikerült, mert a gép meghibásodott, így jelenleg is az út egy részét elfoglalja.

A szerelők már elindultak Budapestről, hogy elhárítsák a hibát.

Tekintettel a fentiekre a 8111-es úton a 13-as km szelvényben félpályás útzár van, így a rendőrök váltakozó irányból engedik a forgalmat.

FM RFK

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása