Nem hivatalos forrásból értesültem arról, hogy szó sincs bicskei családot érintő tragédiáról, ezért a Bicskei Rendőrkapitánysághoz, az ORFK Sajtóosztályához és a a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysághoz fordultam.

"Szíves segítségüket kérem a www.bicske.info című társadalmi munkában készített civil hírportál munkatársaként, Bicskén élő emberként.

A Budaörsön vasárnap hajnalban, egy parkoló autóban holtan talált, öngyilkos fiatalokról szeretném megtudni azt, hogy valóban bicskei volt-e egyikőjük.

Más, nem hivatalos forrásból ugyanis úgy tudom, hogy egyikőjük budaörsi, míg másikuk Elek községben (Békés megye) származó lány volt.

Mindezt csakis azért kérdezem, hogy hiteles forrás által kontrollálhassam a bicske.infón szereplő, de más lapoktól átvett anyagokat, hogy még véletlenül se terjesszünk Bicske nyilvánossága előtt valóságtól eltérő adatot - ebben a megrendítő ügyben.

Ha bicskei volt az elhunyt, nem kívánunk semmit írni róla, elég a baja itt élő környezetének. Ha nem bicskei volt, akkor azt közleményben jegyezzük, hogy Bicske NEM érintett a tragédiában.

Utóbbi változatban reménykedem.

Köszönettel, Izing Antal újságíró"

Válaszképpen egy mai rendőrségi közlemény érkezett a PM RFK részéről, amit a bicske.info ajánl minden Bicske kötődésű szerkesztőség figyelmébe:

"2011. július 3-án, a reggeli órákban – állampolgári bejelentés alapján - két női holttestet találtak Budaörsön, egy telephely előtt parkoló személygépkocsiban.

A helyszíni szemle, az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a 19 éves eleki és a 21 éves budaörsi hölgy öngyilkos lett, halálukat fulladás okozta. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta.

Az ügyben a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya öngyilkosságban közreműködés bűntette miatt folytat eljárást, melynek során szakértőket rendeltek ki, tanúkihallgatások vannak folyamatban, valamint feltérképezik az elhunytak kapcsolatrendszerét."

A www.nol.hu sokakat végigkérdező mai riportjából megtudható, hogy az eleki lánynak Bicske volt az utolsó tartózkodási helye.

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása