Izing Martin belső hátvéd egy évig marad az első osztályú, nagymúltú holland klubnál. Csak azért nem írjuk le híradásunkban a bicskei sportolót fogadó kiváló holland klub nevét, mert azt hamarosan sajtótájákoztatón fogják bejelenteni. Martint a holland csapat szemelte ki magának a holland-magyar U19-es válogatott meccsen, amit mi magyarok nyertünk.

Kezdő játékosként lép pályára szombaton Izing Martin belső védő Holandiában! Ő nem mellesleg az U19 magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya.

Martin 1992. januárjában született. Hét esztendős korában, 1999-ben igazolták a Bicskei TC-hez, amit  Venczel József vezetőségi tag végzett. BTC-s edzői, első trénerei Bakó Tibor és Klopfer Endre voltak.

Sok sikert, Martin! Büszkék vagyunk Rád!                                                              IzingA.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása