A Ferenczi -Művésztábor tagjai gyönyörű alkotásokat, fafaragásokat, kiadványokat ajánlottak fel a szeptember 17-i bicskei napra. Sok-sok képpel érkezem szombaton, és a rendezvényre elkísér több tábortag is (neves művészek), hogy a helyszínen alkossanak Ákos megsegítése céljából.

Kérlek Benneteket, hogy hirdessétek városszerte, hogy értékes képzőművészeti alkotásokat lehet vásárolni a kastélykertben szombaton nagyon kedvező áron. Jöjjenek a művészetet kedvelők, ahol információt szerezhetnek a művésztáborról, és megcsodálhatják hogyan készülnek a gyönyörű alkotások!

Köszönöm, ha szétszórjátok az infót iskolákban, munkahelyeken és minden olyan fórumon, ahol a városlakók olvashatnak a szombati eseményekről!

Köszönöm szépen!

Hetlinger Julika Sarródról

www.ferenczitabor.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása