Vártam és vártam

Címkék: ír olvasó az

2011.11.17. 23:23

 Egy kertvárosi Olvasónk küldte be egy nyáron írott gondolatait.   

"Az eddigi évek során mindig rendben tartották a kertvárosi részen a folyók, patakok területét, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy évente kétszer (tavasszal és nyár végén) lekaszálták, mert kitakarítani az itt lakók szokták. Mert ha ezt nem tennék meg egy heves nyári eső után, kiöntene és elárasztaná a legalsó házakat, kerteket. Sajnos ez idén nem így történt. Pedig az itt lakók egész végig várták. Gondolhatjátok, hogy derékig érő parlagfüvet látni, sőt, virágporát beszippantani sem kellemes az itt lakóknak. Főleg aki még allergiás is rá. Az egyik itt élő bement a hivatalba, hogy a kertváros képviselőjével tudjon beszélni, de nem sikerült. Ám egy alkalommal utolérte, és elmondta mi a helyzet, és kellene valamit tenni. (Mellesleg megjegyezte, hogy a murvás földút is félig meg van dőlve, lassan az autók féloldalasan járnak, oda sem ártana egy kevés töltés). 
Igazándiból az a felháborító, hogy a központot a rendőrségig kéthetente nyírták, és nem gondolom, hogy olyan nagy kérés lenne, ha itt is évente legalább kétszer lekaszálták volna.
Arról nem is beszélve, hogy ha a telkeken parlagfű van, megbüntetnek, de a saját közterületük nem számít.
Remélem, ez jövőre nem így lesz."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása