Gazdára vágynak nem halálra

2012.09.07. 22:32

Úgy tudjuk, hogy a Bicskei Ebrendészetre az ebadó miatt is rengeteg magára hagyott, bántalmazott és utcára kidobott kutyát vittek be. Ezt olvastuk és ajánljuk figyelmükbe:  

A nagy baj totál telt ház van. Helyhiány miatt az Ebrendészeti telep kénytelen lesz a legrosszabb dologra. Az altatásra. Van ahol egy kennelben 4-5 kutya van. Az étel is kevés a több mint harminc kutyának.Ha nem lesz gazdi akkor altatás lesz.  Ez a legrosszabb szó. Segítsetek. Van az Ebrendészeten bántalmazott-megunt, keverék-fajtatiszta, kölyök-felnőtt bármilyen kutya amilyenre csak vágynak. De egy közös bennük gazdára vágynak és nem a halálra. Az idős és rég bent lévő kutyákkal kezdik majd pedig ők is tüneményesek. "Én 13 éves vagyok de mindenem a kutyák és szeretném ha az én drágáim/pártfogoltjaim gazdihoz kerüljenek.Akit érdekelnek ezek a kutyák dobjon itt egy üzit és segítek neki fel venni velük a kapcsolatot." Ha ideküldik az üzenetet olvasóink, továbbítjuk e sorok kedves írójának: bicskeonline@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyival egésziteném ki fiatal állatvédőnk remek irását hogy az ott élő kutyusok várják tőlünk az emberséget,segitséget:és bárki bármivel tudna segiteni etetőtálak,itatótálak,cumisüvegek,kötszer,gyógyszerek,táp,konzervek,zöldségek,husok,takarók,pokrócok,és még ezer egy dolog amivel tudunk segiteni nekik csak 5 perc amig ilyen dolgoknak otthon utánanézünk ne dobjuk ki ajánljuk fel bátran(használaton kivüli mikrohullámú sütő,hűtőszekrény,fagyasztó bár ezek álomkategória de nagy szükség lenne rájuk)aki egyetlen apró dologgal is segit nagy nagy köszönet érte
Meglepődve olvastam hogy ki rakhatta fel a Facebookos "Kutyák" nevű oldalam bejegyzését.Igen én vagyok az a 13 éves lány aki ezt a szöveget írta.És megszeretném köszönni hogy ide is kiraktátok.Nagyon remélem hogy a Bicskei Ebrendészet kutyáinak sikerülni fog gazdit találni mert már több mint fél éve segítek nekik abban amiben csak lehet.És meg kell mondjam a legtöbbször elkeserítő látni szegénykéimet ilyen körülmények között.Bántják, megkínozzák őket.És eldobják maguktól az egyetlen élőlényt aki feltétel nélkül szeret minket.Hisz ők olyan sokat jelentenek nekünk.A barátaink lesznek.Óvnak minket, és figyelmeztetnek minket a közelgő rosszra van akiből a rend őre lesz vagy láng lovag.S olyat tesznek amire az emberek maguktól nem lennének képesek akad köztük aki olyat vezet aki ne lát.Számos ügyben támaszkodhatunk rájuk büszkék lehetnénk.Mert az emberek szeretik a kutyákat.Szerintem mindenki aki kutyát tart tudja miről beszélek.Hisz kutya és ember szeretik egymást.
Talán sokan az én korosztályomból és felnőtt emberek között is azt gondolja rólam hogy nem normális vagyok.Mert a facebookos profilom csak bajba jutott kutyás posztokkal van tele.De amikor az utcán sétálok kutyáimmal vagy épp ebrendészetes kutyával és szembe jön velünk egy másik kutyás, ismeretlenül is oda köszönünk egymásnak.Mert nap mint nap minden időnket feladva a kutyáinkkal dolgozunk fáradhatatlanul a jó munka érdekében.És sikerül.Mert szeretek a "nem normálisak" csapatába tartozni és csak nekik élek mindent megtennék értük.Mi kutyások azt mondjuk "Nem számít milyen kevés pénzed vagy tulajod van ha kutyád van gazdag vagy".
Még egyszer megköszönöm annak aki be küldte ezt a kutyás posztot ide és kirakta.:)
Kedves Fanni! Olvasóink nevében is mondhatom, hogy mi köszönjük, hiszen a Bicskei Szó tartalmát a Te igazán kedves, lelkes és fontos soraiddal gazdagíthattuk. Szívesen vesszük, ha a jövőben is írsz nekünk, örömmel fogjuk közölni abban a hitben, hogy segítünk, hogy jobbá tehetünk valamit. Üdvözlettel, Izing Antal
HAJRÁ TÓTH FANNI!!!!!!SOKKAL SOKKAL TÖBB TÓTH FANNIRA LENNE SZÜKSÉGE A KUTYÁKNAK DE A VILÁGNAK IS...REMÉLEM HOGY A SEGITSÉG MEGFOG ÉRKEZNI A KUTYUSOKNAK MINDENESETRE VÁRJUK ÉS KITARTUNK VELÜK EGYÜTT!!!
süti beállítások módosítása