November 25-ig lehet szavazni Aranyanyura, november 30-án hirdetik ki az eredményt. Kedves bicskei versenyzőnk jól áll. A szavazatok száma nem ismert, viszont megnéztem, hányan tekintették meg youtube bemutatkozó filmjét: A bicskei Vigyikán Andiét eddig 2457 alkalommal nézték meg. A derecskei versenytársnál 1469 áll. Az érdi jelölt nézettsége 1277. A pécsi versenytársé pedig 944 alkalom ezekben a percekben.

A szavazatok száma ismeretlen! Ezek szimpla nézettségi mutatók. Azonban úgy vélem, kézenfekvő: minél nagyobb egy jelölt filmjének nézettsége, annál nagyobb az őt körülölelő érdeklődés és szimpátia, annál nagyobb a szavazati kedv, vagyis a videók lejátszási mutatószáma és a szavazatok száma egyenes arányban áll egymással.

És most de szeretném, ha igazam lenne, hej. (És pénteken is, amikor kitöltöm a lottót, de ez már egy másik történet.) Szeretném, ha nem tévednék. Szeretnék egy kis bicskei sikert a közkedvelt és fogalomszintű Nők Lapja hasábjain.

Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Ezért bátran bíztatok és egyben nagyon szépen megkérek mindenkit, szavazzunk a bicskei Önzetlenség napja nevű nagy sikerű esemény civil ötletgazdájára és szervezőjére, ha még nem tettük és találjuk meg azokat, akik kedvünkért szavaznának a Pedagógusok rovatban a bicskei hölgyre.   

Mert megérdemli! 

A neve Vigyikánné Horák Andrea (Bicske)  

Köszönöm szépen.    

És ha megnyeri ezt a szavazást, ha nem, számunkra Vigyikánné Horák Andrea marad a nyertes, hiszen még a jelölés ténye is abszolút siker...

Barátsággal, I.A.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása