Olvasónk írt nekünk levelet és készített fotókat - jobbító szándékkal. Itt pedig úgy tesszük közzé, hogy hozzáfűzzük: igenis tudatában vagyunk annak, hogy hosszú időn keresztül kik és milyen sokat dolgoztak-dolgoznak a bicskei római katolikus temető rendben tartásáért - önzetlenül, önkéntesen.    

Ajánljuk a városvezető figyelmébe az olvasói mondandó lényegét és a fotókat. Javaslom tehát, hogy a város ne csak a központban lévő épületeket, hanem a bicskei katolikus temető kerítését is próbálja - akár szintén egyházi együttműködéssel a helyhez méltóvá tenni saját anyagi és egyéb eszközeivel. lehetőleg bicskei, Bicskére adózó vállalkozó megbízásával.

Vegye fontolóra azt is, hogy ezzel bicskei szavazó polgárok tömegénél szerezhetne egy jó pontot.  

Az olvasói levél:        

"Meg kell várni míg tragédia történik?

Ezt a kérdést azért teszem fel mert a Katolikus Temető kerítése elég rossz állapotban van. Az előtte közlekedő emberek folyamatosan életveszélyben vannak mert bármikor kidőlhet a kerítés. Nem beszélve arról hogy van egy nagy lyuk a kerítésen ami előtt pont egy sír van. Ahonnan a föld eső után esetleg megcsúszik akkor viszi magával a kerítés-betétet és a sírt. Vajon a kerítés rendbetétele kinek a hatáskörébe tartozik és mikor mikor akarja megcsinálni a kerítést? Akkor fog észbe kapni a kerítés fenntartója amikor már késő mert tragédia történt!"

Név

Olvasónk hozzájárult nevének közzétételéhez. Mi azonban nem tesszük közzé, mert nem szeretnénk, ha Tessely Zoltán polgármester megbízásából pl. főtitkára telefonálna pl. olvasónk munkahelyére.

De levelét, fotóit, lokálpatrióta szándékát olvasóink nevében köszönjük.

Izing

temető4.jpg

temető3.jpg

temető2.jpg

temető1.jpg

   

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szó,ami szó, mi is megdöbbentünk, mikor legutóbb szükségünk volt sajnos a családi kriptára.
süti beállítások módosítása