Éjszakai műszak

Címkék: vélemény testület tessely

2013.04.08. 23:03

A legutóbbi testületi ülésen mondták ki, hogy a napirendek kidolgozása előtt éjjel fél kettőig túlóráztak a városháza munkatársai.

Én ezzel inkább nem dicsekednék nagyívű politikus tehetségünk helyében. Mert ha valaki nem tudja megoldani a testületi ülés előkészítését napi 8 órás munkaidőben polgármesterként, alpolgármesterként, akkor ott valami nagy hiba van.

De vajon hol a hiba?

A több városvezetést is jól kiszolgáló közszolgákban?

Vagy a más területekről közigazgatásba vetődött választottakban? Utóbbiakra gondolok inkább.

Akitől sokkal több alázat lenne elvárható mind a választók, mind a sokkal több tapasztalattal rendelkezők tudása felé. Akik nem tudom, kapnak-e túlóradíjat vagy legalább szabadságot a lehet, hogy rendszeres éjjel félkettes fájrontokért.

És talán nem kellene 2013-ban Bicskén ötvenes évek szintjén azt játszani a képviselő testülettel, hogy reggel szembesülnek a napirendi pontokkal...

Hogy tegyen hozzá így egy képviselő bármit? Hogyan vitassa meg? Hogyan döntsön felkészülés nélkül?

Tudjuk, hogy polgármester nem ér rá Bicskével foglalkozni és ezért nevezett ki főállású alpolgármestert, de hát akkor tessék, rendezze az alpolgármester ezt az ügyet normális, becsületes  módon.   

 

ia 

 

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása