A Magna Cum Laude kiváló banda, jó is, hogy játszanak Bicskén. Ám ez az átlátszó bicskei kommunikáció figyelemre méltó. Ebben a közleményben a város úgy tesz, mintha tényleg számítana a véleményünk.

Itt ugyanis azt akarják elhitetni velünk, hogy tényleg a mi véleményünktől függ, hogy az együttes gázsiját valóban az együttesre fordítják vagy pedig más bicskei feladatra.

Üres, olcsó pr akció, parasztvakítas.jpg - hiszen az együttes honlapján már látható, hogy május 12-én egyértelműen a Bicskei Napok keretében koncerteznek Bicskén.

Valójában arról van szó, hogy nagyívű politikusaink így készülnek fel jó előre arra a különben talán tényleg jogos felvetésre, hogy szabad-e sztárgázsit osztani abban a városban, ahonnan a Tessely Zoltán polgármester vezette testület döntése idős, beteg, önellátásra képtelen emberek bentlakásos ellátását szüntette meg és bicskei emberek munkahelyét vette el.

Ez a közleményük részükről felkészülés a hárításra: "mi megkérdeztük a polgárokat, akarják-e". De álságos és ügyetlen dolog, hiszen az együttes programjában már ott vagyunk. Legyünk is. Ezzel nincs gond.            

De szíves figyelmébe ajánljuk a városvezetésnek, személyesen Tessely Zoltánnak az őszinte, egyenes, igaz beszéd és becsületes magatartás előnyeit, aminek gyakorlásával egyenrangú partnerként kezelhetnék Bicske város polgárait...

  (ia)

mcl.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nah....azt a szégyent...
süti beállítások módosítása