Az autópálya, csabdi mányi út által határolt bicskei halastavat lehalászták. Gémek és kócsagok többszázas rajai lepték el a tó hektárjait.

Nagyon érdekes látványban volt részünk ma délelőtt 10 óra előtt. Közeli és jó célpont ez a természeti látványosság a szinte iszapban gázló és hallakomázó madárcsapat. Fényképezővel, távcsővel családoknak is, gyermekekkel főleg érdekes két temetőlátogatás között.    

(Naszály Feri! Kösz, hogy szóltál.)  

"Elmentem a halastóhoz, de én nem láttam semmi madárfelhőt, néhány madár volt, de azok szerintem mindig ott vannak. mondjuk ez már dél felé volt, lehet azóta elmentek" - írja olvasónk. 

Kár. De lehet, hogy holnap reggel 8-9 között is érdemes megnézni. Végül is jönnek-mennek, erről híresek. De lehet szerencsénk.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása