Korábban már írtunk a kidobált közel negyven hűtőről az Erőmű-tó közelében, Bicske főterétől alig négy kilométerre. Ma képeket is hoztunk, és mert annyira felháborító és ocsmány dolog ez, nem is a hűtőromok képeivel kezdjük, hanem a megnyugtatóan zöldellő gabonatábláról készült jó fotóval, a tavasz első zöldjével, aminek háttérében a Pócalja részlete szürkül - de már nem bírhatja a komorságot túl sokáig.   

Néhány éve civil oldalunkon megjelent egy akkor hetedik osztályos fiú írása és képei a Pócalján álló szeméthegyekről. Emlékszem, az általános iskolás akkor azt írta, hogy szívesen segít fölpakolásnál, lepakolásnál, ha értesítik, mikor érkezik oda a szemétért egy teherautó. Ez persze, tudom, nem fogja hátráltatni a további szeméthalmok határba hordását, sőt, semmit sem old meg a világon, de követném az akkor 13 éves példáját: csak szóljatok mikor, szívesen segítünk.

Lakóhelyünk határának, Bicske legszebb részeinek súlyos szennyezését a mainál sokkal több emberre bízott mezőőrség és a városi tulajdonba került hulladékkezelő telep megelőző intézkedéseivel lehet és kell megoldani.

Nem csak Lehel van itt, hanem kábel a rengetegben, pár köbméter háztartási hulladék.   

A bicskei Lehel térről itt írtunk először.  

 ia 

Póczöldje.jpg

  

bolroslehel.jpg

 

garylehel.jpg

 

lehelcímke.jpg

 

lehel2.jpg

 

lehel1.jpg

lehel3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kedves rókafarka névvel író olvasónk. Arra kérünk, ezen a címen, vagy akár személyesen egyeztessünk az általad fölvetett problémáról: bicskeonline@gmail.com
süti beállítások módosítása