Június 23-ig elvégzik a zajcsökkentés érdekében megkezdett munkálatokat a Vincotech bicskei üzemében. Mint arról korábban hírt adtunk, a környéken élők aláírásgyűjtést végeztek és kérvényt nyújtottak be nyugalmuk érdekében. 

Az alábbi levélváltásban előre hoztuk az üzem válaszát, mert érdemi információt hordoz.

Lejjebb olvasható a Bicskei Szó levele, amit az érintett bicskei olvasóink képviseletében küldtünk el a céghez.

Ez a válasz néhány órán belül megérkezett. 

 

Tisztelt Izing Antal!


Köszönjük támogatását, amellyel segítséget nyújt a környéken élők és vállalatunk közötti kommunikációban.
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2014. áprilisában zajvizsgálatokra került sor, amelyek lokalizálták a zaj eredetét és mértékét.
Ennek megfelelően megkezdődnek az előkészítő zajcsökkentési munkálatok május hónapban, amelyeknek a helyszínen történő befejezése várhatóan 2014. június 23.

Továbbra is szíves türelmüket kérjük a munkálatok befejezéséig

Tisztelettel:

Mészáros Eszter
Üzemfenntartási vezető

-------

Tisztelt Vincotech!



Szíves tájékoztatásukat kérjük arról, hogy az üzem területének Batthyány utcához közelebb eső zajforrásának hangszigetelési munkálatai várhatóan mikor kezdődnek és mikor fejeződnek be.

A Bicskei Szó korábban közölte a Vincotech pozitív, megnyugtató válaszát, s hogy a környéken élők türelmét kérik. A közelben élő érintettek az idő haladtával többen is érdeklődnek tőlünk telefonon és levélben arról, hogy tudunk-e valamit: konkrétan mikorra várható a zajártalom megszüntetése. Kérdezik ezt azért is, mert végre közeleg az idő, amikor a házakon egyre hosszabb időre nyitnak ablakot.

Blogunkban természetesen az Önök által megadott válasz változtatás és kommentár nélküli közlését tervezzük, legfeljebb ezen levelünket helyezzük mellé.


Bicske, 2014. május 5.


Tisztelettel, Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása